Helgen

I fredags kom jag hem från jobbet till en supergod middag som min sambo Samuel hade lagat. På kvällen myste vi ner oss i soffan och kollade på en film. 
 
I lördags åkte vi ut till ett vindskydd och gjorde lunch på elden och fikade. Kvällen såg ungefär likadan ut som på fredagen med soffhäng framför en film och så bakade jag semlor mellan varven.
 
Idag fick vi besök av mamma och pappa som kom över på fika och firade Samuels födelsedag lite i förskott. Det har varit en fin dag så vi tog en promenad efter de och sedan lagade vi middag tillsammans. Nu har han åkt och jobbat och jag ska packa lite då jag ska till Umeå en kort sväng imorgon. 
 
 
 

Odd Molly

Jag fick så många fina julklappar av mina nära och kära. Av min älskade sambo fick jag en kalender och en superfin badrock från Odd Molly. 
 
 
 
 

Nyår

Dagen innan nyår alltså på fredagen blev jag och Samuel bjuden på en jättegod middag hemma hos mamma och pappa. Vi sov över där och åkte tillbaka på förmiddagen på lördag. Nyår firade vi tillsammans med Natalie och Mattias. Vi lagade en trerätters middag, spelade spel och skålade såklart med champange på tolvslaget. Vi hade en riktigt mysig kväll.