Min dag

Dagen började med ett möte med ung framtid. Efter mötet gick jag på gymmet och tränade och bastade. När jag kom hem gjorde jag en supergod lunch som bestod av grönsaker, hemmagjord pizzasallad och rhode island sås. Nu känner jag mig lite dålig jag fryser och är allmänt seg i kroppen så jag ska nog bara vila och svara på lite mail. 
 
Tänkte också nämna att jag har börjat blogga för Saco igen där jag skriver om hur det är att söka jobb och framtida högskoleval så kolla in den HÄR
 
 
 

Tack till..

... Östersund djursjukhus för den underbara föreläsningen om hundar och katters tandhälsa som ni hade igår. Jag och Samuel gick på denna föreläsning som var mycket lärorik och vi fick en härlig goodiebag som vår katt Svea älskade. 
 
 
 
 
 

Helgen

Den här helgen har jag varit både hemma i Hammerdal och i Strömsund. Jag, Samuel, Johan och Linnea åkte skoter på lördagen och efter det bastade vi och åt en trerätters middag. På kvällen träffade vi några fler och drack lite vin. 
 
I dag bjöd mamma och pappa på middag och semlor innan vi åkte hem till Östersund igen. Nu på kvällen ska vi bara mysa framför en film och äta chips.